Purebeau fine permanent make-up

PUREBEAU NEW COSMETICS GmbH je osnovan 1998. u Berlinu.

Osnivači Katrin i Dirk  dugo su radili u oblasti trajne šminke ali sa aparartima i opremom sa kojom nisu bili  zadovojni, uporno  istrazivajući probali vise tipova uređaja od raznih proizvođača ali nisu naišli na uredjaj na tržistu koji bi ispunio sve njihove prohteve i potrebe

U saradnji sa vodećim inžinjerima iz ove oblasti osmislili su aparate koji su daleko nadmašili postojeće na tržistu sto se tiče mehanike, preciznosti, higijene i dizajna…

 Dirk Hundertmark

Sa novim idejama bez kompromisa u oblasti kvaliteta  PB danas nudi aparate za trajnu šminku sa vrhunskim performansama kao i kompletan prateći material za rad, gde se ubraja u sam svetski  vrh kompanija  koje se profesionalno bave PMU (permanent make-up)

PB uređaji za trajnu šminku su izrađeni po potrebi vrhunskog pigmentiste, prilagođeni su svim  tipovima kože, projektovani tako da  pored trajne šminke mogu se koristiti  za medicinsku mikorpigmentaciju, kamuflažu kože, pigmentiranje temena glave i podmlađivanje kože (anti-ageing).

Jednistveni izbor igli i pigmenata u preko 200 nijansi očekuje profesionalce koji  se odluče za našu kompaniju.

PB pigmenti na svim ispitivanjima u Evropskoj Uniji ocenjeni su  najvisim ocenama i raspolažu sa svim potrebnim zdrastvenim sertifikatima.

Stručni tim Purebeau iz godinu u godinu usavršava proizvodni program i tako uspeva da u kontiutetu bude na korak ispred.

Purebeau akademija

Medjunarodna PB akademija nudi kvalitetnu edukaciju koja je neophodna za rad sa kojim cete biti ponosni, sigurni i uspešni.

Danas pored EU Purebeau je prisutan u SAD, Rusiji, Japanu.

Purebeau na Balkanu je prisutan od 2012 godine u okviru kompanije Zirna doo iz Novog sada.

Kod nas u svakom trenutku možete  besplatno probati PMU aparate, pigmente kao i sav prateci program kako bi ste se licno uverili u kvalitet.

Takodje na sva Vasa pitanja odgovorice  spec.pharm Vesna Palurovic medunarodni Purebeau edukator za region.

Copyright © 2023, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.