Prvi internacionalni PUREBEAU WorkShop na Balkanu

 

Održaće se 15.oktobra 2016.godine sa početkom od 10-18h u Beogradu, u hotelu Falkenstainer, u organizaciji Zirna Purebeau Academy.

Imamo čast da ugostimo po prvi put na teritoriji Balkana osnivača kompanije Purebeau , Gdin-a Dirka Hundertmarka, jedno od VIP imena u industriji permanent make up-a, koji će održati uvodno predavanje i ujedno premijerno predstaviti nove tehnologije koje se mogu nadograditi na postojeće PB aparate  i tako pretvoriti ih u aparat za:PMU, anti aging ili fibroblast (eyelifting). Purebeau će ovom prilikom predstaviti i uređaj za Ice kriolipolizu. Sa ponosom najavljujemo i predstavljanje studije o čistoći Purebeau pigmenata, njihovom testiranju i CTL regulaciji, kao i razlici između mineralnih i organskih pigmenata.

Kompanija Purebeau kroz godine se izdvojilakao lider na svetskom tržištu permanent makeup-a inovativnim i veoma preciznim  tehnologijama,konstantnim i vrhunskim kvalitetom, futurističkim dizajnom, kao i najvećom paletom prirodnih pigmenata na tržištu. Purebeau karta boja ostavljaju bez daha, a edukacija o bojama i tehnikama rada predstavlja jedan od preduslova i veoma važan segment uspeha rada Purebeaustručnjaka.

Nakon diskusije i uvodnog predavanja svi učesnici i predavači oko 12:30h mogu se opustiti uz poslovni ručak u prelepom ambijentu hotela Falkenstainer.

U nastavku, polaznici će imati priliku da pristustvuju praktičnoj edukaciji, od 13:15hGđa Betty Triantafillidi, Purebeau zastupnik i vlasnik više Purebeau edukativnih centara i salona u Solunu,Atini  i na Mikonusu, prezentovaće 3D tehniku obrva i govoriti o temama - kako postići realnu 3D obrvu kombinacijom svetla i senke i kakoupotrebom više boja postići prirodan izgled.

Jedan deo predavanja biće posvećen edukaciji o novoj 1nano igli , dubini rada, pritisku i preciznosti u radu.

Nakon teorijskog dela, sledi demonstracija tretmana obrva sa 1nano iglom na suvoj koži koji će izvestiGđa Betty Triantafillidi, koja će biti upotpunjena  još jednim tretmanom na,posebno zahtevnoj, masnoj koži uporebom 1fine igle. Ovaj tretman će izvesti Gđa Vesna Palurović Purebeau zastupnik  i Elite Master Trainer za teritoriju Balkana. Oba tretmana uživo će se prenositi preko video bima i TV-a.

Nakon demonstracije tretmana sledi kafe pauza od oko 15 minuta, nakon čega Gđa Vesna Palurović nastavlja predavanje o tretmanu 3D usnama i primeni 3 nano igle kod pigmentisanja usana i iscrtavanja prirodne konture. Poseban akcenat biće stavljen na liplight i tehniku senčenja, načine pomoću kojih možemo da se poigramo sa konturom usana za vizuelno punije usne, što će takođe biti ispraćeno demostracijom rada na modelu.

Cena ulaznice za Prvi internacionalni Purebeau Work Shop na Balkanu iznosi 250eur, uz mogućnost plaćanja u dve rate. Prvi deo uplate vrši se prilikom prijave, dok se drugi deo iznosa uplaćuje pred početak radionice.

Kao polaznik Prvog internacionalnog Purebeau Workshop-a na Balkanu stičete:

-          Internacionalni Purebeau sertifikat o odslušanom Workshop-u

-          5% popusta na naručene  aparate

-          10%popusta na zakazane edukacije

-          20%popusta na kupovinu pigmenata

-          25% popusta za sledeći Workshop

Pravo na sve popuste ostvarujete tokom trajanja samog događaja.

U cenu ulaznice uključen je ručak sa pićem, kafe pauza, karta boja, edukacija o bojama, skripta, blok, hemijska, kao i Purebeau vredan poklon koji pripremamo za sve učesnike.

Sve informacije kao i rezervaciju možete izvršiti pozivom na brojeve: 021/466 060, 060/60 222 90 i 060/60 222 93 ili putem email-a: zirna@hotmail.rs

Dobro nam došli!

 

Tags: workshop, Purebau, Trajna šminka

Komentari

  • admin's picture
    admin, 29. November 2016 - 20:22:

    Imala sam čast da budem na prvom internacionalnom PUREBEAU WorkShopu na Balkanu i želim da zahvalim svima na vrhunskoj organizaciji, lepo sam se provela i puno toga naučila. Samo nastavite tako, voli Vas Ivana.

Postavite komentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

Enter the characters shown in the image.

Copyright © 2021, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.