Najbolji studio za trajnu šminku u Novom Sadu?

Saloni sa ponudom za trajnu šminku u Novom Sadu su danas u porastu. Permanentni makeup ili poznatiji naziv trajna šminka je odavno počela da se koristi u estetske svrhe. Zamislite svako jutro kada ustanete vi ste našminkani.  Usne, uredne obrve i iscrtani kapci. Baš zbog toga, sve veći broj dama se odlučuje za ovaj tretman.

Ovde su profesionalnost, iskustvo, higijena i kvalitet materijala za rad ono na šta posebno treba obratiti pažnju. Ipak, ovaj tretman se radi na  vašem licu i, ukoliko se desi greška, ne ispravlja se tek tako lako.

Mi smo za vas izdvojili 5 studija za trajnu šminku u Novom Sadu koji se ističu.

#1 Zirna Purebeau Akademija Trajne Šminke

Novosadskog sajma 4a, sprat I, poslovni prostor br. 4

Zirna Exclusive Beauty Center je prepoznatljiv po primeni modernih tehnologija u svrhu lepote i zdravlja. Propagira se pigmentacija koja naglašava prirodne linije lica i isticanje prirodnog izgleda. Zbog toga je Zirna na prvom mestu naše liste salona za trajnu šminku u Novom Sadu.

Nesumnjiva prednost ovog studija je odnos prema klijentu i individualni pristup. Ovde se pre tretmana obavljaju detaljne besplatne konsultacije, pa je prostor za grešku i nezadovoljstvo, za razliku od većine drrugih salona, svedeno na minimum.

U  Zirni će vas dočekati specijalista farmacijeVesna Palurović . Ona je svoje znanje stekla u Berlinu na Purebeau akademiji 2012.godine, i nakon toga  postala Purebeau Elite master trainer – međunarodni edukator trajne šminke.

Centar  Zirna je generalni distributer nemačkog  brenda Purebeau, koji nudi najnovije trendi boje u više od 200 nijansi pigmenata, a tretmane rade sa vrhunskim Purebeau aparatima.

Visoki higijenski standard i višegodišnje testiranje proizvoda koji se ovde koriste su još jedna povoljnost ovog studija za trajnu šminku.

Napomena: U Zirni  ćete se susresti sa čistim profesionalizmom koji ide do te mere da odbiju zahtev klijenta ukoliko ono što traži vizuelno ne odgovara licu i celokupnom izgledu.

Telefon, Viber, WhatsApp: 0606022293, 0606022290, 021446060

Instagram: @zirnapurelux

Facebook: https://www.facebook.com/purebeaubalkan

Sajt: http://www.purebeau-trajnasminka.com/

 

Preuzeto sa: https://luftika.rs/trajna-sminka-novi-sad/

Tags: Zirna, Trajna šminka, Novi Sad
Copyright © 2022, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.