Live izvođenje Fibroblast tretmana na Beogradskom sajmu kozmetike

Spektakularna demonstracija i izvođenje tretmana liftinga kože bez operacije
8. i 9. April, hala 2, štand 149, 12:30

Na ovogodišnjem Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“, koji se održava 8. i 9. aprila u Beogradu, predstavićemo Purebeau FIBROBLAST - tretman koji predstavlja apsolutni hit današnjice u estetici i to na svetskom nivou! Radi se o revolucionarnoj metodi podizanja očnih kapaka i liftinga bora bez operacije, čiji su rezultati dugotrajni i vidljivi već nakon prvog  tretmana. 

Pozivamo sve zainteresovane na spektakularnu FIBROBLAST prezentaciju
8. i 9. aprila na Beogradskom sajmu

 

Šta nas očekuje na Fibroblast prezentaciji?

U hali 2 na štandu 149, 8. i 9. aprila, očekuje nas spektakularna prezentacija Fibroblast tretmana koja će oba dana početi u 12:30. Prezentaciju ćemo započeti kratim i efektnim teorijskim pojašnjenjem svih segmenata tretmana uz atraktivnu vizuelnu demonstraciju. Odmah potom prisutni će moći da prisustvuju ekluzivnom izvođenju Fibroblast tretmana uživo! Ne propustite sjajnu priliku da saznate sve o ovom revolucionarnom tretmanu na samom mestu izvođenja i iz prve ruke našeg eksperta, Purebeau Elite Master trenera, Vesne Palurović.

Ne propustite LIVE izvođenje revolucionarnog FIBROBLAST tretmana
8. i 9. aprila na Beogradskom sajmu

 

Kako izgleda Purebeau Fibroblast tretman?
 

Tretman započinje nanošenjem anestetske kreme, kojom sprečavamo bilo kakav osećaj neprijatnosti na koži. Nakon pripremnog procesa, uz vešto upravljanje Fibroblast olovkom, plazma blic sa vrha olovke prelazi na površinu kože koja se tretira, formirajući tačkicu koja kontrahuje okolnu površinu kože

 

Neke od ključnihprednosti u poređenju sa konvencionalnom operacijom su što ne može doći do „previše podignutih“ kapaka, jer je prirodni višak minimalno neinvanzivno redukovan. Rezultat je vidan već tokom tretmana i ostaje vidan veoma dugo nakon zalečenja. Naročitu prednost za PMU eksperte, koji već imaju Purebeau aparate, jeste adaptabilnost Fibroblast olovke koja se može priključiti na sve Purebeau permanent make-up aparate.

Više informacija o Fibroblast edukacijama, samom procesu tretmana, kao i poručivanju Purebeau Fibroblast uređaja možete dobiti pozivom na: +381 60 60 222 90 ili +381 60 60 222 93.

 

Tags: Fibroblast, sajam kozmetike, podizanje očnih kapaka

Komentari

  • , 8. September 2017 - 17:07:

    Zdravo. Zanima me dali vršite tecaj za fibroblast lifting brez operacije? Hvala Branka brananikolic@hotmail.com

  • admin's picture
    admin, 21. September 2017 - 15:09:

    Da, vršimo tečajeve za Fibroblast. Kontaktirajte nas telefonom, e-mailom ili preko kontakta obrasca na našem sajtu.

Postavite komentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

Enter the characters shown in the image.

Copyright © 2021, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.