Fibroblast tretman na 30. Beogradskom sajmu kozmetike

 
Demonstracija i izvođenje tretmana liftinga kože bez operacije
14. i 15. oktobra, hala 2, štand 146

Na 30. Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“, koji se održava 14. i 15. oktobra u Beogradu, predstavićemo Purebeau FIBROBLAST - tretman koji predstavlja apsolutni hit današnjice u estetici i to na svetskom nivou! Radi se o revolucionarnoj metodi podizanja očnih kapaka i liftinga bora bez operacije, čiji su rezultati dugotrajni i vidljivi već nakon prvog  tretmana. 

Pozivamo sve zainteresovane na spektakularnu FIBROBLAST prezentaciju
14. i 15. oktobra na Beogradskom sajmu

 

Šta nas očekuje na Fibroblast prezentaciji?

U hali 2 na štandu 146, 14. i 15. oktobra, očekuje nas spektakularna prezentacija Fibroblast tretmana. Prezentaciju ćemo započeti kratkim i efektnim teorijskim pojašnjenjem svih segmenata tretmana uz atraktivnu vizuelnu demonstraciju. Odmah potom prisutni će moći da prisustvuju ekluzivnom izvođenju Fibroblast tretmana uživo! Ne propustite sjajnu priliku da saznate sve o ovom revolucionarnom tretmanu na samom mestu izvođenja i iz prve ruke našeg eksperta, Purebeau Elite Master trenera, Vesne Palurović.

Ne propustite predavanje o FIBROBLAST tretmanu
nedelja 15. oktobra 13:45 -14:30, Kongresna sala 2, na Beogradskom sajmu

 

Kako izgleda Purebeau Fibroblast tretman?
 

Tretman započinje nanošenjem anestetske kreme, kojom sprečavamo bilo kakav osećaj neprijatnosti na koži. Nakon pripremnog procesa, uz vešto upravljanje Fibroblast olovkom, plazma blic sa vrha olovke prelazi na površinu kože koja se tretira, formirajući tačkicu koja kontrahuje okolnu površinu kože

 

Neke od ključnihprednosti u poređenju sa konvencionalnom operacijom su što ne može doći do „previše podignutih“ kapaka, jer je prirodni višak minimalno neinvanzivno redukovan. Rezultat je vidan već tokom tretmana i ostaje vidan veoma dugo nakon zalečenja. Naročitu prednost za PMU eksperte, koji već imaju Purebeau aparate, jeste adaptabilnost Fibroblast olovke koja se može priključiti na sve Purebeau permanent make-up aparate.

Više informacija o Fibroblast edukacijama, samom procesu tretmana, kao i poručivanju Purebeau Fibroblast uređaja možete dobiti pozivom na: +381 60 60 222 90 ili +381 60 60 222 93.

 

Tags: Fibroblast, sajam kozmetike, podizanje očnih kapaka

Postavite komentar

Copyright © 2020, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.